Υλικά Καθαρισμού

Απορρυπαντικά – καθαριστικά δαπέδου – τοίχων, επιφανειών, νιπτήρων και ειδών υγιεινής.

Απορρυπαντικά καθαριστικά δύσκολων ρύπων.

Υγρό καθαριστικό τζαμιών – καθρεπτών.

Υγρό καθαριστικό μοκετών – χαλιών.

Υγρό καθαριστικό ξύλων-επίπλων-καρεκλών κ.α.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί χημικά – απορρυπαντικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πληρούν τις προδιαγραφές των ορίων ασφαλείας σύμφωνα με την οδηγία 91/155 της ΕΟΚ.

Οι εταιρείες που μας προμηθεύουν τα χημικά – απορρυπαντικά είναι οι εξής:

GC LEMON  Καθαριστικό σε μορφή gel με φρέσκο άρωμα λεμόνι. Καθαρίζει, συντηρεί και αρωματίζει όλα τα είδη των δαπέδων καθώς και τις επιφάνειες και εξαρτήματα του μπάνιου. (ph 10.5)

CLEAN & BUFF Καθαριστικό γυαλιστικό & συντηρητικό δαπέδων υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για δάπεδα επεξεργασμένα με γυαλιστικό γαλάκτωμα (παρκετίνη) . Καθημερινή χρήση σε επιφάνειες που έχουν χάσει τη γυαλάδα τους, καθώς έχει την ιδιότητα να την επαναφέρει. (ph 7)

WINDOW SPIRIT Μη-λειαντικό καθαριστικό για τζάμια, καθρέπτες , laminate και κεραμικά που εξατμίζεται αφήνοντας μια καθαρή επιφάνεια χωρίς λεκέδες. Δεν περιέχει συνθετικά αρωματικά , οξικό οξύ ή αμμωνία.  (ph 6)

MP9 Συμπυκνωμένο αλκαλικό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων. Να μην χρησιμοποιείται σε μωσαϊκά ,ή γαλβανιζέ επιφάνειες. (ph 13)

APPLE FRESH  Αντιβακτηριδιακό απολυμαντικό καθαριστικό υψηλής ποιότητας με φρέσκο άρωμα μήλου. Κατάλληλο για χρήση σε τουαλέτες, μπάνια και όλες τις περιοχές οπού είναι απαραίτητο να τηρούνται υψηλές συνθήκες υγιεινής.( ph 3.5)

SPRINGCLEAN Αντιβακτηριδιακό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων με άρωμα πορτοκάλι, κατάλληλο για τον καθαρισμό όλων των σκληρών επιφανειών σε αποχωρητήρια, μπάνια και τουαλέτες. Πολύ αποτελεσματικό για την αφαίρεση λίπους και υπολειμμάτων σαπουνιού. Περιέχει φυσικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. (ph 10)

D SCALE  Ισχυρό αφαιρετικό αλάτων και απολυμαντικό για την καθημερινή συντήρηση της τουαλέτας και των ουρητηρίων.  (ph 0.5)

CARPET MOUSSE Καθαριστικός αφρός για την αφαίρεση κηλίδων και λιπαρών λεκέδων από χαλιά και ταπετσαρίες.

LIQUID SPRAY POLISH    Γαλάκτωμα με μια μίξη επιφανειοδραστικών ουσιών διαλυτών και υγρής παραφίνης, χωρίς σιλικόνη και χωρίς αεροζόλ. Κατάλληλο για τον καθαρισμό, επιδιόρθωση και προστασία επιφανειών από ξύλο και δέρμα.

WORKSTATION Καθαριστικό σπρέι που εξατμίζεται γρήγορα για  καθαρισμό πληκτρολογίων, φορητών υπολογιστών, τηλέφωνα γραφείου, οθόνες υπολογιστών , φαξ κλπ. Οι αντιστατικές του ιδιότητες απωθούν τις βρομιές και την προσκόλληση σκόνης.

WHITE BOUQUET  Υγρό αποσμητικό χώρου με αντλία χωρίς αεροζόλ. Ιδανικό για την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών σε μπάνια, αποχωρητήρια, γραφεία και άλλους κοινούς χώρους.

Παρατηρήσεις:
Τα ανωτέρω απορρυπαντικά προϊόντα δεν αναδύουν δυσάρεστες οσμές, δεν είναι επιβλαβή για την υγεία, και δεν προκαλούν φθορές βραχυχρόνια και μακροχρόνια στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό των κτιρίων σας.
Τα προϊόντα καθαρισμού θα παρέχονται στο προσωπικό μας στη συσκευασία με τη σύνθεση-διάλυση της εταιρίας παραγωγής τους και θα συνοδεύονται από δοσομετρητή και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
Η διάλυση των προϊόντων καθαρισμού θα είναι σύμφωνη με τις οδηγίες της εταιρείας παρασκευής των προϊόντων.
Ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός και τα υλικά καθαρισμού και απολύμανσης θα είναι καινούρια, αμεταχείριστα και κατασκευασμένα με τις σύγχρονες, επιστημονικές και λειτουργικές απαιτήσεις.